Translate

dimecres, 4 de juny del 2014

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec sagittis risus id quam dignissim facilisis. Quisque non sodales quam, sed luctus odio. Integer rutrum erat a enim dictum, facilisis ullamcorper felis ornare. Donec sit amet ornare neque. Etiam ultricies luctus dictum. Integer convallis, massa feugiat rhoncus vestibulum, est arcu tincidunt velit, id fermentum nisl purus a sem. Phasellus imperdiet lorem vel tincidunt mollis. Aliquam vulputate nisi in massa suscipit, ac viverra metus convallis. In sodales sodales risus. Sed et porta lectus, et semper ligula.

dilluns, 20 de gener del 2014

El G.P.S

El GPS permet determinar en tot el món la posició d'un objecte, una persona o un vehicle amb una precisió fins de centímetres (si s'utilitza GPS diferencial), encara que l'habitual són uns pocs metres de precisió. El sistema va ser desenvolupat, instal · lat i emprat pel Departament de Defensa dels Estats Units. El sistema GPS està constituït per 24 satèl · lits i utilitza la triangulació per a determinar en tot el globus la posició amb una precisió de més o menys metres.
Funciona mitjançant una xarxa de 24 satèl · lits en òrbita sobre el planeta terra, a 20.200 km, amb trajectòries sincronitzades per cobrir tota la superfície de la Terra. Quan es desitja determinar la posició, el receptor que s'utilitza per a això localitza automàticament com a mínim tres satèl · lits de la xarxa, dels quals rep uns senyals indicant la identificació i l'hora del rellotge de cadascun d'ells.

Aplicació: Invenio Carmen

Invenio és un descarregador de música gratuït per Android. La qualitat dels resultats és variable, però l'app és senzilla i fàcil d'utilitzar.
Invenio Carmen compta amb un reproductor molt interessant amb el qual podrem escoltar tot el que vulguem a través d'Internet, però aquesta aplicació també ens permet la descàrrega al nostre dispositiu iOS, de manera que puguem disposar de tot el nostre àlbum de cançons preferides en qualsevol lloc que ens trobem.
D'altra banda, també tenim la possibilitat de trobar les lletres i així poder entendre a la perfecció les cançons que estem escoltant.